Portal psychologiczny: Instytut Psychologii Zdrowia
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: zdrada

zdrada 10 lata, 3 mies. temu #38

• Alicja
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Mój partner mnie zdradził. Dowiedziałam się o tym przypadkiem. Próbuje poradzić sobie z tym. Myslicie, że możliwe jest odbudowanie zaufania? Myślicie, że może być jeszcze dobrze i bezpiecznie w tej relacji?

Odp: zdrada 10 lata, 3 mies. temu #45

• Artek
  • Fresh Boarder
Witaj Alicjo,
bardzo mi przykro z powodu tego co cie spotkało. sam mam problem ze swoją partnerką i nie wiem czy potrafie ci pomóc, ale wierze że z każdej sytuacji jest wyjście, każdy nawet najtrudniejszy problem można rozwiązać. w związku, potrzeba do tego chęci zaangażowania i pracy obojga partnerów. wierze, że jeszcze nie wszystko stracone w Twoim związku.
pozdrawiam Ciebie serdecznie
A

Odp: zdrada 10 lata, 3 mies. temu #48

• Beata
  • Fresh Boarder
zdrada nie jest powodem do tego, żeby się rozstać. Jest bardzo ważną informacją o tym, że coś złego dzieje się w związku, że czegoś bardzo brakuje. Jeżeli tak do tego podejdziemy i spróbujemy rozwiązać problem, który pojawił się w naszym związku to nie tylko jest możliwe dalsze bycie razem - może nam być jeszcze lepiej niż przed zdradą

Odp: zdrada 10 lata, 3 mies. temu #49

• magdalena
  • Fresh Boarder
Zgadzam się z przedmówczynią- sama zdrada nie musi być powodem do rozstania, ale warto zastanowić się nad tym jak wygląda Wasza relacja i czy jesteście gotowi nad nią pracować

Odp: zdrada 8 lata, 10 mies. temu #115

A ja bym nie potrafiła na nowo zaufać partnerowi po zdradzie. Może i bym wybaczyła ale nigdy nie zapomniała, a taka relacja, w której ciągle bym się bała, że znowu to zrobi byłaby dla mnie katorgą.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" Antoine de Saint-Exupéry
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.16 sekundy

logo-z-napisem-białe