Portal psychologiczny: Instytut Psychologii Zdrowia
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Szkolenia z psychoterapii

Szkolenia z psychoterapii 8 lata, 5 mies. temu #128

• gones
Chciałabym rozpocząć temat związany z doskonaleniem zawodowym w dziedzinie psychoterapii. Nigdzie na forum takiego nie znalazłam, a myślę że to bardzo ważna kwestia. Jak to u Was wygląda? Czy chodzicie na dodatkowe szkolenia, by podnosić swoje kwalifikacje? Z tego co zdążyłam się zorientować, to wiele szkół daje takie możliwości. W Warszawie w Centrum CBT bardzo często organizowane są zajęcia dla studentów i absolwentów. W styczniu odbędą się warsztaty z zakresu pracy z parami, które zostały dotknięte problemem zdrady. Z chęcią bym się na nie zapisała. Pytanie czy taka forma interaktywnego seminarium jest efektywna, jestem w stanie dzięki niemu podnieść swoje umiejętności? Może ktoś korzystał i mógłby się wypowiedzieć?

Odp: Szkolenia z psychoterapii 8 lata temu #154

• tommygen
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Osobiście polecam szkolenia prowadzone przez gabinet Matiam w okolicach Poznania - poradnia prowadzi certyfikowane szkolenia dla osób przygotowujących się do pracy z dziećmi i młodzieżą, w do pracy z osobami z ZA oraz ADHD. Jestem po takim szkoleniu i mogę gorąco polecić. Odsyłam do strony: http://www.matiam.pl/

Odp: Szkolenia z psychoterapii 7 lata, 10 mies. temu #161

• mbsr
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
jeśłi kogoś interesuje Mindfulness to polecam stronę, na której można zapoznać się z tą, niezwykle ciekawą tematyką: uwazna-obecnosc.pl/
Tematyką Mindfulness interesuję się od bardzo dawna. Uważam, że jest to niezwykle pomocne i warte poznania dla każdego. mindfulness
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.14 sekundy

logo-z-napisem-białe