Portal psychologiczny: Instytut Psychologii Zdrowia
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Trochę wspomnień....

Trochę wspomnień.... 12 lata, 6 mies. temu #4

• Ewa
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Temat dla mnie bardzo fajny... Ale może od początku:). Czasami zaglądam na stronę Instytutu, szukając czegoś....
Kilka lat temu ukończyłam PRO. Budynek ETOH na ul. Mszczonowskiej do dziś wspominam jako miejsce, w którym rozpoczęło się moje "nowe" życie. Piękny i wcale nie łatwy na wtedy dla mnie czas dziś wspominam z ogromnym sentymentem. Od tamtego czasu bardzo zmieniło się moje życie. A odpowiedzi na moje trzy pytania do siwego mędrca z ostatniej sesji (wiedzą o czym piszę zainteresowani) stały się mottem na dzień dzisiejszy. To była piękna przygoda... Kilka lat minęło od tego czasu.
Dziś znowu szukam.... bo czuję, że chyba ta przygoda jeszcze się nie skończyła:). Znowu coś mi podpowiada, żeby iść dalej. Uczyć się więcej i pomagać innym. Może przekazać informację komuś potrzebującemu tak, jak dla mnie wtedy, że "... PRO da Ci dużo pod warunkiem,że się otworzysz. A wierzę, że tak będzie..." I tak właśnie było... Dziękuję:) Alu

Odp: Trochę wspomnień.... 8 lata, 10 mies. temu #106

• tommygen
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Ładnie to napisałaś. Polecam też czytanie portalu medycznego można na nim zdobyć wiele pożytecznych informacji.

Developing online store shopping "economy" of gifts 8 lata, 10 mies. temu #107

• Eduardufnx
<b><a href=www.magnetik.com.ua>MaGnetik.com.ua - магазин покупаемых товаров будущего.</a></b>

Уделите секнду Вашего драгоценного времени.
Пожалуйста, посодействуйте продвижению малоизвестного просто магазина Магнетик_ком_юа - интернет-сайт редкостных подарков.
В нашем магазине Вы всегда сможете накупить по доступным ценам сверхмощные магниты для "правильной работы" счетчиков света. Проверенные в жизни настоящие разрядники WS 958 PRO и другие для самообороны, производства России. Прожигающие 532 нм лазерные указки различных мощностей и цветов. А также обзавистись синий лазер указка 10Вт 475нм и разное в нашем сетевом портале исключительных отпугивателей собак.
Рассылка только по Украине Гюнселом и др. Оплата после осмотра груза. Вступайте в наши группы во всех соц.сетях.. В ожидании Ваших писем!

Купить в городе Шалыгино - Нео магниты на счетчики электрические - <a href=www.magnetik.com.ua/magnity-na-schetchiki-kupit.html>магнит на счетчик воды киев</a>.
<a href=www.magnetik.com.ua/magnity-na-schetchik...t;/img></a>
Купить в городе Кириковка - Оригинальные электрошокеры для самообороны - <a href=www.magnetik.com.ua/ehlektroshokery-kupit.html>шокер полис 1101</a>.
<a href=www.magnetik.com.ua/ehlektroshokery-kupi...t;/img></a>
Купить в городе Красноармейск - Жгучие лазеры и лазерные указки желтого спектра излучения - <a href=www.magnetik.com.ua/lazer-i-lazernye-ukazki-kupit.html>лазеры купить</a>.
<a href=www.magnetik.com.ua/lazer-i-lazernye-uka...t;/img></a>

У Вас есть возможность <a href=www.magnetik.com.ua/magnity-na-schetchiki-vody.html>купить магнит на счетчик воды Система</a>, <a href=www.magnetik.com.ua/magnity-na-schetchiki-kupit.html>купить неодимовые магниты в украине</a>, <a href=www.magnetik.com.ua/ehlektroshokery-kupit.html>электрошокер в киеве</a>, <a href=www.magnetik.com.ua/lazer-i-lazernye-ukazki-kupit.html>мощные лазеры купить</a>.
Спасибо за внимание.

<a href=www.magnetik.com.ua>Т.: +38-095-227-27-52, +38-093-815-74-28.</a> - www.magnetik.com.ua/shoker-type-801.html

P.S.: О, повелитель модераторов! Прошу Вас, не удаляйте мой пост. Форумчане будут Вам благодарны.
С уважением <a href=www.magnetik.com.ua/interesnye-fakty-o-energetix.html>магазин магнетик</a>...
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.18 sekundy

logo-z-napisem-białe